جایی برای خوندن در مورد دکوراسیون آشپزخونه

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۸ ثبت شده است

درب کمد های دیواری

در مطالب قبلی در مورد کابینت های آشپزخانه و  انواع کمد های دیواری و متریال سازنده اون ها صحبت کردیم و در این مطلب میخوایم در مورد بخش مهمی از کمد های دیواری صحبت کنیم. درب کمد! کمد های دیواری بخش بزرگی از دیوار رو به خودشون اختصاص میدن و برای همین، شکل و طرح درب کمد های دیواری اهمیت زیادی دارند. طرح درب ها در کنار رنگ آمیزی دیوار خانه میتونه به زیبایی داخل اتاق و منزل کمک زیادی کنه. درب های کمد دیواری انواع مختلفی میتونن داشته باشند. بریم و انواع مختلف درب های کمد رو باهم بررسی کنیم.

انواع درب کمد های دیواری

درب ام دی اف

این نوع درب، رایج ترین نوع درب کمد های دیواریست. درب های ام دی اف میتونن به صورت ریلی یا لولایی و عادی باشند. هر کدوم از این درب ها مزیت خودشون رو دارند. درب های ام دی اف ریلی، استفاده راحت تری نسبت به درب های لولایی داشته و فضای کمتری رو اشغال میکنند. البته باید برای ریل درب ها، حتما از ریل هایی با کیفیت بسیار خوب استفاده کرد. چوب ریل های بی کیفیت مطمئنا بعد از مدتی شما رو به دردسر میندازه.

درب ممبران

درب های ممبران میتونن در کمد های کلاسیک به کار برن. همانند کابینت های آشپزخانه ممبران که اکثرا از نوع کار های کلاسیک به حساب میان، کمد های ممبران هم اکثرا از نوع کلاسیک به حساب میان. البته فعلا کمد های ممبران کمتر ساخته میشن ولی رفته رفته همانند کابینت ممبران، جای خودشون رو در بازار باز میکنن. 

درب های آکاردئونی

درب های آکاردئونی روحتما در هتل ها دیدید. کمد هایی با درب آکاردئونی، به جای 2تا درب، 4 یا 6 تا درب دارند که موقع باز شدن، این درب ها روی هم قرارگرفته و فضای کمی رو هم اشغال میکنند. درب این کمد ها به صورت لولایی است.

درب های شیشه ای

درب های شیشه ای به تازگی طرفداران زیادی پیدا کرده و در دکوراسیون های مدرن پرکاربرد و پرطرفدار است. اما این نوع از درب ها با اینکه ظاهر زیبایی داره، حریم خصوصی شما رو حفظ نمیکنه و باید همیشه مرتب و تمیز باشه چون داخل کمد در معرض دید همه قرار داره. البته میتونین از شیشه های مات یا رفلکتیو استفاده کنین. پس اگر میخواین تا این مدل از درب ها رو برای کمدتون سفارش بدین زیاد گول ظاهرش رو نخورین و بیشتر تحقیق کنین. البته درب های شیشه ای مزیت هایی هم دارند و اون هم اینه که فضای اتاق رو روشن تر و بزرگتر جلوه میدن.

درب های آیینه ای

درب های آینه ای هم چند وقتیست که مد شده و طرفداران زیادی هم برای خودش پیدا کرده. مزیت درب های آینه ای بزرگتر نشون دادن فضا و پرنور تر کردن محیطه. همچنین درب های آینه ای مشکل حفظ حریم خصوصی روهم نداشته و فضای داخل کمد کاملا محافظت شده باقی میمونه. درب های آینه ای هم مانند درب های شیشه ای بیشتر در دکوراسیون ها و طراحی های مدرن به کار رفته و کمتر در مدل های کلاسیک کاربرد داره. درب های آینه ای میتونن تمام آینه یا تلفیقی از آینه با سایر متریال ها نظیر چوب باشند. همچنین میتونن به صور لولایی یا ریلی باشند و محدودیتی از این نظرمتوجه شما نیست.

ممنون که به این مطلب توجه کردید. امیدوارم براتون مفید بوده باشه. میتونین نظرات خودتون رو با من به اشتراک بذارین.


۱۱ فروردين ۹۸ ، ۱۷:۵۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
آشپزخونه ی ما ...

کمد دیواری اتاق، انواع کمد و متریال سازنده

ورق های ام دی اف یکی از متریال های خیلی کاربردی در ساخت کمد های دیواری هستند. همانند کابینت که میشه گفت پرکاربرد ترین متریال برای ساخت کابینت ها هم ورق های ام دی اف هستند. البته همه کمد های دیواری از جنس ام دی اف نیستند و کمد های دیواری مثل کابینت های آشپزخانه از متریال های مختلف ساخته میشن. متریال هایی نظیر هایگلاس، چوب، ممبران و ...  . 

انواع کمد های دیواری

اما کمد های دیواری چه نوع هستند؟!

برای پاسخ به این سوال باید بگم که کمد های دیواری رو میشه به روش های مختلف دسته بندی کرد. روش اول دسته بندی از نظر جنس بدنه ست. کمد های دیواری از نظر جنس بدنه میتونن به موارد زیر تقسیم بشن.

1)بدنه و درب ها از جنس لترون

2)بدنه از جنس لترون و درب ها از جنس ام دی اف

3)بدنه و درب ها تماما از جنس ام دی اف

4)هایگلاس

5)بدنه فلزی و درب ها از جنس ام دی اف

6)بدنه و درب ها از جنس چوب

و...

غیر از مواردی که گفته شد، کمد ها میتونن جنس مختلفی داشته باشن و یا ترکیبی از موارد بالا باشن.

مراحل و شیوه ساخت کمد دیواری

اول از همه باید شما طرح و کاربرد کمد دیواری رو مشخص کنین. طبیعتا قفسه کتاب یا کتابخانه یا کمد لباس، طرح هایی متفاوت از همدیگه دارند. بهتره که تعداد قفسه ها و کشوهایی که فکر میکنین برای کمدتون نیاز دارین رو هم مشخص کنین تا بتونین به نجار و کمد ساز، طرح دقیقی در مورد چیزی که میخواین، بدین. برای انتخاب طرح میتونین به گالری های تصاویر و مدل های کمد که در اینترنت موجود هست، مراجعه کنین. البته میتونین طرحی که انتخاب میکنین، کاملا خلاقانه بوده و از ذهن خودتون باشه و همون رو به نجار ارائه بدید. البته به شرطی که قابلیت اجرایی داشته باشه!

بعد از انتخاب طرح، باید از نجار و کمد سhز بخواین که از محل شما بازدید کنن. طرح خودتون رو براشون بگین و ازشون بخواین که محل رو اندازه گیری کرده و به شما قیمت نهایی کار رو بدهند. از بین نجار ها، میتونین کسی رو که قیمت نهایی اعلامی اون، از همه کمتره و کیفیت کاری مورد قبولی داره، انتخاب کنین و با اون قرارداد امضا کنین.

پس از قرارداد و پرداخت مقداری پیش پرداخت، نجار کار رو شروع کرده و بر اساس طرح شما، ساخت کمد دیواری رو شروع میکنه. در این مرحله، بر اساس طرح مورد نظر، برش کاری و رنگ آمیزی و سایر موارد فنی انجام شده و کمد آماده نصب در محل میشه. پس از آماده شدن کمد، نجار کمددیواری رو در محل نصب کرده و اون رو به شما تحویل میده.

تنها نکته ای که باید در انتهای این مطلب بهتون یاداوری کنم، اینه که همانند کابینت که توصیه میکردیم قیمت متری نگیرین و قیمت تمام شده رو از نجار بخواهید، اینجا هم توصیه میکنیم قیمت متری نگیرین و قیمت تمام شده رو از نجار بخواهید و همون قیمت رو در قرارداد ذکر کنین و قرارداد ببندین.


۰۷ فروردين ۹۸ ، ۱۷:۴۳ ۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
آشپزخونه ی ما ...